Bidrag til Kamille-reportasje om livsvisdom

For en tid tilbake tok en journalist i damebladet Kamille kontakt, og spurte om jeg kunne tenke meg å bli med i en reportasje om livsvisdom. Kvinner Kamille heiet på skulle uttale seg om noe viktig de hadde lært, eller om de hadde et viktig mantra å dele med andre. Noe i retning av «du er verdifull» eller lignende. Det viktigste var at det handlet om deg.
I dag dukket bladet opp i posten. Helt til sist i reportasjen kommer jeg - med litt utenriks. Fordi dét er viktig for meg at vi klarer å bry oss om. Mulig jeg bommet litt på oppgaven, men ikke verre enn at det kom på trykk. 
 
  Faksimile Kamille Nr. 30, side 21.


Faksimile Kamille Nr. 20 2013, side 26.
 


Faksimile Kamille Nr. 20 2013, side 26.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

28, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Er fra 2012 blogger og medredaktør hos desk.no. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits