Kronikk i Sykepleien

Under valgkampen ble jeg kontaktet av Tidsskriftet Sykepleien, som ønsket en kronikk på 8000 tegn i kjølvannet av valget. Resultatet kan leses på fagbladets nettsider. Tittelen er forøvrig ikke mitt verk, men morsomt nok den samme tittelen som jeg har brukt i et tidligere innlegg. Ingen fare, alle tabuene fyller en halv dyrehage. Det er på tide å klappe litt på dem.

Faksimiler Tidsskriftet Sykepleien

2 kommentarer

kristineaurora

11.10.2013 kl.12:36

fine bilder :)

Mona Høie

02.12.2013 kl.13:12

Du er nydelig!! Skal kjøpe boken deres så snart jeg får råd. Jeg har selv slitt psykisk(og sliter enda), så det blir nok veldig interessant for meg å lese. Nå har ikke jeg lest en skikkelig bok på flere år, men tror jeg skal få til å lese denne :-)

surfer

08.12.2013 kl.16:00

Mona Høie: Den er lett å lese i små bolker, og ikke lang. En fin start om det er lenge siden sist. Tusen takk for at du vil lese, hører gjerne hva du synes!

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

28, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Var fra 2012 til oktober 2013 blogger og medredaktør hos desk.no. Er fra 21.10.13 til 31.08.14 ansatt som journalist i Aftenpostens debattredaksjon. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits