Dokumentar NRK

Jeg har en gjesteopptreden på NRKs forside i dag. Radiodokumentaren Anne Dorte Lunås med flere laget i 2012 får, sammen med et kort intervju fra i dag, en ny runde i offentligheten. Veldig rart, og veldig vanskelig å si ja til - for selv om det er kun få år siden, er det som om det skjedde i et annet liv. Rettere sagt, i en annens liv. 

Ta en titt om du får lyst. Lenke til dokumentar og intervju: http://p3.no/dokumentar/tanker-fra-post-4/

God søndag!

Print screen nrk.no.

3 kommentarer

Eva Jacobsen

09.12.2013 kl.11:19

Så bra at du overvant motstanden og sa ja. For like viktig som å stå fram og være åpen mens vanskelighetene står på er det å erkjenne den vanskelige fortiden når ting går bra. Det er da vi ser at psykiske lidelser har vært en del av livet for veldig mange og at det går en vei videre.

Maria

13.12.2013 kl.19:49

Veldig god dokumentar, takk for at du forteller slik at vi forstår! Ønsker deg alt godt :)

Malin

17.12.2013 kl.03:36

Kjære Ingeborg! Jeg var fast leser av bloggen din helt i begynnelsen, og i en lang tid. Etter hvert som rosabloggingen tok over landet, og jeg fikk mine egne problemer å leve med, forsvant jeg ut i fra bloggverden, og også fra bloggen din. I kveld skulle jeg google noe helt tilfeldig da jeg plutselig fikk opp "surfer.blogg.no" som forslag. Jeg har aldri møtt deg personlig, men i det jeg så forslaget ble jeg nesten redd for å gå inn på siden din. Hva om Ingeborg ikke lever lenger? tenkte jeg. Hva om hun tapte kampen? . En del av meg ville late som forslaget aldri dukket opp. Jeg måtte likevel klikke meg inn. Og nå sitter jeg her, med tårevått ansikt. Jeg har aldri møtt deg personlig, men likevel er jeg så utrolig stolt av deg. Og herregud, som du er vakker! Du er den sterkste og modigste personen jeg vet om, og det sier litt om deg - i og med at jeg aldri har møtt deg engang, og jeg har møtt mange mennesker på min vei.

Tusen takk for at du er den du er, og TAKK for at du lever. Jeg vet at du kommer til å forandre livet til mange unge mennesker. Du er fantastisk.

surfer

20.12.2013 kl.10:16

Malin: Kjære Malin! Dette var veldig store ord. Om jeg kan leve opp til en brøkdel, vil jeg være stolt. Tusen takk for at du gleder deg - og for at du delte det. En større førjulsgave kan man vanskelig få.

Aller helst skulle jeg takket deg personlig. Håper du vil ta kontakt: Mail meg, eller meld meg på Facebook eller Twitter når som helst.

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

28, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Var fra 2012 til oktober 2013 blogger og medredaktør hos desk.no. Er fra 21.10.13 til 31.08.14 ansatt som journalist i Aftenpostens debattredaksjon. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits