Boken vår i Aftenposten (til min store overraskelse)

Den største overraskelsen jeg til nå har fått i Aftenpostens redaksjon, var da debattredaktør (konst.) Erik Tornes omtalte min, Svein og Lises bok. Jeg var først paff fordi han hadde skrevet om boken vår overhodet - den har ikke engang hatt lansering ennå, og er tross alt et lite, idealistisk prosjekt. Deretter målløs over hvor sterk og god kommentaren hans er.

Les kommentaren i Aftenposten

Tross liten, har boken tyngde og relevans på mange måter. Debattredaktøren ser dette og setter det i kontekst av noe av det viktigste vi har - det offentlige ordskiftet.

Som Tornes skriver:

«Det er lett å ha sympati for ønsket om en faktaorientert og oversiktlig samtale. Men vårt mål er ikke å gjøre debatten enkel - målet er å ha reelle ordskifter med så mange relevante perspektiver som mulig. En debatt om psykisk helse kan handle om budsjetter, millioner, politiske avtaler og antall døgnplasser. Men den bør av og til også handle om enkeltskjebner, for det er tross alt enkeltmennesker det til slutt handler om. Som Ingeborg Senneset og Lise Hetland.

Så får vi heller tåle at debattene av og til blir vanskelige - slik livet også kan være.»

#ordenesmakt

Lise og meg hos Hertervig forlag. Svein i telefonen. Foto: Elin Skogen


Faksimile Aftenposten 18.12.2013

Les mer om boken på psykopp.no. Der kan den også bestilles.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

28, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Var fra 2012 til oktober 2013 blogger og medredaktør hos desk.no. Er fra 21.10.13 til 31.08.14 ansatt som journalist i Aftenpostens debattredaksjon. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits