Boklansering og nettmøte over - takk for gode spørsmål

Onsdag 12. februar ble boken vår lansert. I bokens rette ånd møtte vi leseren der han er - på nett. Med andre ord et nettmøte, for anledningen satt i stand av Rogalands Avis. Møtet er avsluttet - se artikkelen for å lese spørsmålene og svarene. 

Les hva Lise skriver om lanseringen her: Med blodsmak i munnen - Møt oss live 12. februar

Og hva Svein skriver her: Vil du være med nettmøte med Ingeborg, Lise og meg?

 
Faksimile rogalandsavis.no. Trykk på bildet for å komme direkte til artikkelen.

Kjekt å vite:

 

Viktig til slutt: Dette er en bok med harde ord og bilder. Vær oppmerksom på det - både når det gjelder deg selv og andre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

28, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Var fra 2012 til oktober 2013 blogger og medredaktør hos desk.no. Er fra 21.10.13 til 31.08.14 ansatt som journalist i Aftenpostens debattredaksjon. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits