Antologien Signatur: Ute på Cappelen Damm

I dag har jeg klippet i papiravisen for første gang på lenge. Boken Knut Olav Åmås har redigert er anmeldt av Aage Borchgrevink i dagens Aftenposten. Dette er det jeg vil kalle verdipapir: Å få se det en kunne valgt å se tilbake på som ti bortkastede år, et hull i livet og en skygge over tilbakelagt sti, gi noe av det fineste det kan gjøre: Mening.

Tør anbefale hvert og ett av bidragene i boken. Sa det på lanseringen: Jeg er heldig som står mellom permer med så dyktige skribenter.

Fra lanseringsfesten hos forlaget. Les hva forlaget skriver om boken her.

Vi leste alle opp et lite utdrag fra bidragene våre.Min venninne Florence Aryanik tok bildet over. Hun filmet også deler av min opplesning. På eget ansvar kan videoen sees under. 


Gjengen nesten samlet. Cappelens dyktige Birger Emanuelsen helt bakerst ? en stor takk fortjener også han, som har vært et anker under hele prosessen.

Boken er også anmeldt i Dagsavisen og i Dagens Næringsliv.

Hvis du leser den, la meg gjerne høre hva du synes ? enten her, på Twitter, Instagram eller på Facebook. Bruk gjerne #signatur eller #cappelendamm, så finner også de andre forfatterne og forlaget deg.Litt rart å avslutte denne posten. Kom i tanke om det aller første innlegget, hvor jeg spurte om noen ville bli med på reise hvor veien ikke var målet. Er ikke i mål ennå, og kanskje kommer jeg ikke dit heller. Det er kanskje helt ok.

Én kommentar

Sykepleier Ann

27.06.2014 kl.15:02

Hei!

Jeg har fulgt bloggen din i årevis, og synes du skriver veldig godt. Du har kommet langt med å være deg selv og for dine meninger. Leser alltid kommentarene dine du skriver i aftenposten. Jeg er også sykepleier og skriver blogg om livet innenfor helsevesenet. Noen mer politiske innlegg enn andre. Men les den gjerne. :) Da hadde jeg blitt glad.

surfer

01.07.2014 kl.01:47

Sykepleier Ann: Hei! Så flott at du blogger fra innenfor sykehusets vegger. Jeg så du tvitret om den i kveld, men rakk ikke lese, det var så travelt på jobb. Skal ta en titt snart! Lykke til med skrivingen, og husk å si ifra om det er noe du tenker at oi, dette burde en avis ha med. Da kan du godt sende det til oss før du poster det - så kan vi se om det kan publiseres i Aftenposten (og kan det ikke det - så har du jo din egen publiseringskanal :)). Lykke til!

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

29, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Var fra 2012 til oktober 2013 blogger og medredaktør hos desk.no. Er fra 21.10.13 til 31.08.14 ansatt som journalist i Aftenpostens debattredaksjon. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits