Seminar om hverdagsstress og psykisk helse med hovedtema: «Konsentrert behandling av angstlidelser». Stavanger, 2014

Onsdag 22. oktober flyr jeg til Stavanger for å bidra på et dialogseminar i regi av OCD-foreningen Ananke.

Jeg vil gi de som skal lytte til min del av seminaret muligheten til å velge om de vil se slides på den store eller den lille skjermen - altså lerretet eller mobilen. Hvis flere er som meg er en second screen en naturlig del av fag så vel som underholdning. Dette er også et tilbud for de som ønsker å bla frem og tilbake i slidesene uavhengig av meg. 

Verdt å merke seg:

1. Bildene er ment som små anker gjennom foredraget - hoveddelen av presentasjonen handler om livet, da spesielt arbeidslivet, . Det har bare færre slides fordi jeg jo står der. 

2. Titlene blir temmelig uforståelige uten utfyllende informasjon. Lytt, og spør gjerne både underveis og etterpå.

3. Siste slide er et diskusjonstema dersom det skulle bli tid til overs.

Trykk på bildet for å komme til presentasjonen. Twitter: @Ingeborgborg       Instagram: @Ingeborgsenneset

#ocd #ananke #stavanger #psykiskhelse #arbeid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

29, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Var fra 2012 til oktober 2013 blogger og medredaktør hos desk.no. Er fra 21.10.13 til april 2015 ansatt som journalist i Aftenpostens debattredaksjon. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits