Foredrag for Ekstrastiftelsens Lev-vel-konferanse - sykdom og hierarki i Norge

 
 
 
 
 

 

Mellom (og noen ganger i tilknytning til) jobb og bokskriving, blir det tidvis tid for foredrag. Denne gangen var det for Ekstrastiftelsens Lev vel-konferanse.

 

 


Her kan du lese en grovskisse for foredraget jeg holdt. Dette er hoveddelen. Innledende del publiserer jeg ikke nå, men kort sagt: Personlig, med bilder fra sykehustiden og ulike erfaringer med hierarki.

#foredrag #helse #levvel16 #psykisk #aftenposten #ekstrastiftelsen

2 kommentarer

t

09.02.2016 kl.01:28

Håper det går bra med deg.

surfer

14.02.2016 kl.20:57

t: Takk, og likens!

Skriv en ny kommentar

surfer

surfer

31, Trondheim

Hei! Mitt navn er Ingeborg Senneset. Denne bloggen ble startet i 2009 av en da utmagret og anoreksipreget optimist som hadde en teori om at man selv aktivt kunne bidra til egen tilheling og samtidig gjøre en samfunnsnyttig innsats gjennom opplysning. Mange tusen mennesker fulgte surfingen gjennom sykehusinnleggelser, framgang og tilbakeslag, nesten-død og masse liv, og til slutt utskrivelse. Prosessen var en dannelse av Ingeborg som menneske, noe som vises gjennom kunst og tekster. Ikke alt i bloggen handler om meg, men alt er av meg. Alle tekster, tegninger, malerier og bilder er mine verk med mindre eksterne kilder er angitt. Jeg er glad i å dele så lenge det deles på riktig måte, så husk at åndsverkloven gjelder selv om jeg er åndssvak. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Har du spørsmål må du gjerne maile meg: isenneset@outlook.com Var fra 2012 til oktober 2013 blogger og medredaktør hos desk.no. Er fra 21.10.13 ansatt som journalist i Aftenpostens debattredaksjon. Er fra 1. juni 2016 fast ansatt. Sitter i styret til Norsk PEN - den norske grenen av verdens største ytringsfrihetsorganisasjon. Du finner meg på Twitter: @Ingeborgborg, IG: @ingeborgsenneset og Face.

bloglovin Follow Ingeborg_borg on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits